Ik gebruik Google Chrome als webbrowser en wil Appie installeren, hoe werkt dat?

Ga naar de Google Chrome web store# en klik op installeren. Het Appie icoon verschijnt na installatie op het standaard startscherm van Google Chrome.
Als je een andere startpagina hebt ingesteld dan zie je de app niet standaard. Dit standaard startscherm wordt getoond door in Google Chrome naar opties te gaan (het sleuteltje rechtsbovenin). Vervolgens ga je naar basics en klik je het volgende startscherm aan: “chrome://newtab/” . Dit is het standaard scherm waar al je geinstalleerde apps staan.

Tip: maak een bureaublad snelkoppeling na installatie van Appie. Dit doe je door rechtbovenin het Appie icoontje in Google Chrome te klikken en vervolgens ‘create shortcut’ aan te klikken.

Feedback en Kennisbank